Het gemak van nieuwbouw en de voordelen van huren komen samen in RijswijkBuiten

59 appartementen en 38 eengezinswoningen - duurzaam -van alle gemakken voorzien - in een groene omgeving - vlakbij het centrum van Rijswijk en Delft - met de A4 op een paar minuten rijden - oplevering appartementen 3e kwartaal 2019 - verwachte oplevering eengezinswoningen 2e kwartaal 2020

RijswijkBuiten is een groene en heel duurzame en kindvriendelijke nieuwbouwwijk, gelegen tussen het centrum van Rijswijk en Delft. Een nieuwe wijk waar in 2013 met de eerste woning is gestart en waar in de periode tot 2023, verdeeld over diverse deelgebieden, ruim 3.000 duurzame woningen worden gerealiseerd. RijswijkBuiten voelt aan als een rustige woonwijk, maar biedt alle comfort van een stedelijk gebied. De afstanden zijn klein en het voorzieningenaanbod is groot. De wijk ligt vlakbij het Wilhelminapark en heeft de voorzieningen van Delft en De Boogaard op loopafstand.


De vrije sector huurappartementen en - eengezinswoningen liggen centraal in de wijk, vlakbij de doorgaande weg; de Prinses Beatrixlaan. Vanuit deze locatie is de A4 op slechts een paar minuten van je woning.


Het gemak dat bij je past!

Een comfortabele woning op een comfortabele plek! Door de uitstekende isolatie van de woningen en door gebruik te maken van een duurzaam klimaatsysteem met vloerverwarming en -koeling, is er in jouw woning altijd een prettig leefklimaat. Daarnaast ben je met het huren van een woning in RijswijkBuiten flexibel en word je ontlast in het onderhoud.

01-infographic-alle-woningen-c